Prøv fægtning

Hen over sommerferien 2021 har du mulighed for, helt gratis, at få en introduktion til fægtesporten som vi dyrker den i Albertslund Fægteklub, og endda få lov at prøve selv. Vi har planlagt flere arrangementer - alle udendørs og derfor med forbehold for, at regnvejr kan føre til aflysning.

Torsdag d. 1/7

Vi besøger Vikingelandsbyen om formiddagen, som en del af Sommer i Albertslund programmet. Introduktion til (det ikke spor vikinge-agtige) sportsfægtning for deltagerne i vikingeugen.

Lørdag d. 3/7

Drop-in mulighed for at prøve fægtning ved Boxen ved Gårdene i Nord kl. 12-15, som en del af Sommer i Albertslund programmet. Børn fra cirka 7 år og op.

Torsdag d. 22/7

Drop-in mulighed for at prøve fægtning ved Boxen ved Gårdene i Nord (Stensmosevej 14) kl. 12-15. Børn fra cirka 7 år og op.

Der fægtes med plast ved Boxen.

Plastudstyr

I fægteklubben bruger vi normalt sportskårder af stål (og alt det nødvendige sikkerhedsudstyr). Men takket være en bevilling fra DIF og DGIs foreningspulje i 2020, har vi i klubben et sæt plastvåben og -masker, som er nemmere at komme igang med ved denne form for introduktions-arrangementer rettet mod børn og unge.

Børn fægter udenfor med plastvåben.

Hvad skal du gøre?

Hvis du vil være med til at prøve, så duk op, iført tøj du kan bevæge dig i (lange bukser og ærmer), og som ikke er alt for tyndt.

Tag gerne din egen fægtemakker med, hvis du har mulighed for det!

Vær indstillet på at følge instruktørernes anvisninger. Vi forbeholder os ret til at udelukke personer der ikke respekterer sikkerhedsforskrifter m.v.

Mød ikke op hvis dit fremmøde ikke er i overensstemmelse med gældende retningslinier vedr. foreforbyggelse af COVID-19 smitte.

Hvorfor?

Vi håber at du ved på denne måde at blive introduceret for fægtning vil være enig med os i, at det er smaddersjovt, og at du får lyst til at dyrke fægtesporten - måske som medlem af vores klub. Men det er selvfølgelig helt op til dig selv, om du synes din oplevelse lægger op til mere.

Vi har et hold for børn og unge, og et hold for voksne.

[Skift til mobil-udgave]