Er kårdefægtning for dig?

Selvom du er voksen, måske endda har været det i årtier, og du aldrig før har fægtet: Hvis du har lyst, prøv! Hos os kan du sagtens være med, og måske vil fægtning vise sig at være den helt rette sport for dig!

I denne Facebook-video fra Fægteklubben Trekanten Viborg fortæller en voksen fægter om sit perspektiv på sporten. Du kan også læse mere om fægtning her.

Profil af voksenholdet

ALFs voksenhold består i øjeblikket af både kvinder og mænd, de fleste med en alder mellem 40 og 55. Både yngre og ældre er naturligvis også velkommen.

Kun få på holdet kan prale af mange års fægteerfaring, nogle er helt nye i sporten.

De fleste tilstræber at deltage i så meget træning som muligt, og nogle af vores voksenfægtere er også begyndt at deltage i konkurrencer.

Hvor, hvornår og hvor meget?

Voksenholdet træner pt. i den lille idrætssal på Herstedvester Skole.

Vi træner mandage kl. 19:00-21:00, de mandage hvor skolen ikke er lukket pga. f.eks. ferie eller helligdag, eller hallen undtagelsesvis er afgivet til andet formål. Så det bliver til cirka 36 træningsgange på et år. De pt gældende priser finder du her.

Mulige førstegangs-besøg

Her er en liste over de af vores næste voksentræninger, hvor vi gerne vil byde nye velkommen - især på de med 🔵 markerede træninger:

En anden mulighed er at skrive sig på vores venteliste. Så kan man afvente muligheden for at deltage i et passende introduktionsforløb sammen med andre nye.

Fra arkivet

Her er et udpluk af historier fra vores nyhedsarkiv, som viser noget om vores voksen-fægteres meritter:

2023-01-22: God placering til voksen-ALF
2019-03-10: Usædvanligt talstærkt til seniorstævne
2018-09-08: Gang-i-Byen med ALF'er
2018-08-12: ALF for første gang til Veteran-DM
2018-05-17: Fægtning i det fri
2018-01-06: ALF'er fra yngste til ældste stævnekategori(...)
2015-09-14: Albertslund Fægteklub – nu også for voksne

[Skift til mobil-udgave]