To fægtere i træningskamp, mens en tredje dømmer ved sidelinien.

Fægtning er en sport der udfordrer både krop og hjerne - koncentration og hurtighed er vigtigt. Det er således god fysisk og mental træning, og hvis man trives mere med 1-mod-1 konkurrence end med holdsport, så er det også ret sjovt. Heldigvis kan du dyrke kårdefægtning i Albertslund fægteklub (ALF)!

Her kan du læse mere om:

Hvis du helst vil starte på et introforløb sammen med andre nybegyndere, så kan du nøjes med at skrive dig på vores venteliste.

Ellers så skriv til info@albertslundfaegteklub.dk og aftal med os, hvornår du kan dukke op til træningen for at se, om fægtning i ALF er noget for dig. Fortæl os dit navn og alder, hvornår du gerne vil have lov til at komme forbi træningen, og evt. andre detaljer, som du skønner det er relevant for os at vide. Klik her for hjælp til at formulere teksten til din henvendelse. Hvis du har spørgsmål skriver du også bare.

Hvis du efter en prøvetime finder ud af at du gerne vil fortsætte, skal du melde dig ind i klubben. Du kan læse mere om medlemskab og priser her.

Ses vi? Det håber vi!

Bemærk at vi (også) lejlighedsvis annoncerer muligheden for prøvetræning på platformen motivu. Nu hvor du har fundet frem til vores webside, kan du dog lige så godt følge vores normale, email-baserede proces for at tilmelde dig prøvetræning. Men prøv evt. motivu næste gang du skal lede efter en ny idræt.


[Skift til mobil-udgave]