Hvor?

Hvis ikke noget andet undtagelsesvis er meddelt i træningskalenderen, så træner vi i idrætshallerne på Hestedvester Skole, Herstedvestervej 44, 2620 Albertslund.

Stedet nås let med såvel cykel som bil, og bus 141 har også stoppested tæt på. Se dette kort for at finde hallerne.

Hvordan?

En typisk træning består af opvarmningsøvelser efterfulgt af fægtekampe. Der kan være elementer af fælles eller individuel instruktion fra træneren undervejs. Hør vores første træner, Mads Eriksen, fortælle mere i denne video.

Det er muligt at låne noget af klubbens fægteudstyr (jakke, maske, kårde, handske etc.) hvis man som ny fægter lige skal vurdere, om det nu er noget for en. Hvis man så bliver bidt af fægtesporten bør man anskaffe eget udstyr. Hvis man ikke selv medbringer fægteudstyr, så husk blot passende idrætstøj, herunder indendørssko der ikke glider på et halgulv. Og hvis du er langhåret, så husk hårelastik eller lignende, så der ikke er hår der stikker ud under masken (sikkerhedskrav).

Hvem?

Pt forestås træningen af medlemmer af klubbens bestyrelse og evt. ældre fægtere, lejlighedsvis bistået af gæstetrænere udefra.

Hvornår?

Vi træner normalt på mandage, dog ofte ikke når skolen har lukket (bl.a. ferieperioder og f.eks. 2. Påskedag). Pt træner holdet for børn og unge 17:00-18:50 (de yngste slutter ofte tidligere), og holdet for voksne træner 19:00-21:00.

Planlagte træningsgange fremgår af nedenstående.
* i træner indikerer forventet besøg af gæstetræner. 🔵 viser træninger der skønnes særligt oplagte for nye, og 🔴 er træninger der ikke er velegnede til besøg af nye.

Mandag d. 24/6 2024 Prøvetræning for interesserede børn 8-12 år 🔵
kl.17:00 (til ca. 18:30)
Træner: *Maria  
Mandag d. 24/6 Træning voksne 🔵
kl.19-21
Træner: *  

[Skift til mobil-udgave]