B&U fægtestævne


Ved et stævne konkurrerer man med andre fægtere i samme klasse som en selv. For begyndere er Condis Kårdecup-stævnerne (som både har en B&U- og en voksendel) et godt sted at starte: Her fægter alle i samme alderskategori cirka lige mange kampe, og der er ingen der går hjem med en guldmedalje. Anderledes forholder det sig ved ranglistestævnerne (herunder B&U DM), hvor der først fægtes en eller to puljerunder, hvorpå en eliminationsrunde gradvis halverer antallet af tilbageværende deltagere over kvartfinaler og semifinaler indtil den endelige finale.

Der skal sædvanligvis betales et gebyr for at deltage i et stævne. For nogle stævner skal man også tilmeldes på forhånd. Tag en snak med din træner eller den tilmeldingsansvarlige hvis du er i tvivl.

Det er vigtigt at huske det hele, når man skal afsted til stævne. Som en mulig hjælp kan du bruge denne pakkeliste til inspiration.

Her følger en oversigt over kommende kårdestævner (information fra www.faegtning.dk/staevner/kalender som dog viser stævner for alle våben). Bemærk at stævner typisk kun er for visse aldersgrupper:

Lørdag d. 1/4 2023 Condis Kårdecup - Kids og Seniorer (afd.2)
Sportshallen, Hellerupvej 26, 2900 Hellerup
 
Lørdag d. 15. -
Søndag d. 16/4
DM i fægtning for Seniorer  
Lørdag d. 10/6 Condis Kårdecup - Kids og Seniorer (afd.3)
Fladsåhallen, Mogenstrup Parkvej 10, 4700 Næstved
 
Lørdag d. 9/9 Condis Kårdecup - Kids og Seniorer (afd.4)
Valbyhallen, Julius Andersens Vej 3, 2450 København SV
 
Lørdag d. 28/10 Condis Kårdecup - Kids og Seniorer (afd.5)
Birkerød Idrætscenter, Bistrupvej 1, 3460 Birkerød
 
Lørdag d. 18/11 Condis Kårdecup - Kids og Seniorer (afd.6)
Nordvangshallen, Nordvangsskolen, Sofielundsvej 120, 2600 Glostrup
 

[Skift til mobil-udgave]