B&U fægtestævne


Ved et stævne konkurrerer man med andre fægtere i samme klasse som en selv. For begyndere er Condis Kårdecup-stævnerne (som både har en B&U- og en voksendel) et godt sted at starte: Her fægter alle i samme alderskategori cirka lige mange kampe, og der er ingen der går hjem med en guldmedalje. Anderledes forholder det sig ved ranglistestævnerne (herunder B&U DM), hvor der først fægtes en eller to puljerunder, hvorpå en eliminationsrunde gradvis halverer antallet af tilbageværende deltagere over kvartfinaler og semifinaler indtil den endelige finale.

Der skal sædvanligvis betales et gebyr for at deltage i et stævne. For nogle stævner skal man også tilmeldes på forhånd. Tag en snak med din træner eller den tilmeldingsansvarlige hvis du er i tvivl.

Det er vigtigt at huske det hele, når man skal afsted til stævne. Som en mulig hjælp kan du bruge denne pakkeliste til inspiration.

Her følger en oversigt over kommende kårdestævner (information fra www.faegtning.dk/staevner/kalender som dog viser stævner for alle våben). Bemærk at stævner typisk kun er for visse aldersgrupper:

Onsdag d. 24. -
Søndag d. 28/8 2022
Nordic Fencing Festival
Taastrup Idrætscenter, Parkvej 78, 2630 Taastrup
 
Lørdag d. 17. -
Søndag d. 18/9
Rudersdal Open
Birkerød
 
Lørdag d. 24/9 Condis Kårdecup - Kids og Seniorer (afd.4)
Gymnastiksalene, Vigerslev Allés Skole, Vigerslev Allé 108, 2500 Valby
 
Lørdag d. 29/10 Condis Kårdecup - Kids og Seniorer (afd.5)
Birkerød Idrætscenter, Bistrupvej 1, Birkerød
 
Lørdag d. 19/11 Condis Kårdecup - Kids og Seniorer (afd.6)
Nordvanghallen, Nordvangskolen, Sofielundsvej 120, 2600 Glostrup
 

[Skift til mobil-udgave]