Fægteklub mangler træner fra årsskiftet

2020-11-18

I næsten tre år har Pia Poulsen forestået det meste af træningen i Albertslund Fægteklub (ALF), men fra jul har hun desværre ikke længere mulighed for at varetage denne opgave. Til mandagstræningen inden juleferien, d.14. december, bliver det således sidste gang at vi i ALF-regi har fornøjelsen af Pia.

Vi har i ALF været glade for samarbejdet med Pia. Mens hun har været vores træner har vi bl.a. haft vores første deltager til veteran-DM, været velrepræsenterede ved stævner i Danmark (bl.a. her og her), været tilstede i udlandet, og haft en fægter på guldholdet i U14-drengenes kårde holdkonkurrence. På det seneste har vi også, de trange COVID-19 tider til trods, oplevet medlemstilgang på vort B&U-hold.

Klubbens håb er nu, at vi kan finde en engageret person med de rette forudsætninger for som træner at hjælpe os videre. Vi er en lille, seks år gammel breddeklub hvor der trænes kårdefægtning. Vores træning foregår primært om mandagen, i en kommunal hal med de udfordringer det nu giver i forhold til logistik, forankring m.v. Bestyrelsen arbejder løbende med at få klubben til at fungere bedst muligt, og en ny træner skal således ikke forvente pludselig at sidde med praktiske og administrative opgaver som udstyrsreparation og -indkøb, halbooking, medlemskartotek, opkrævning, kommunikation, stævnetilmelding og fundraising - det tager bestyrelsen sig af.

Hvis du mener at du måske er den rette til at hjælpe os videre, så skriv til os på bestyrelsen@albertslundfaegteklub.dk - gerne med evt. spørgsmål vedr. klubben eller vores forventninger til en kommende træner. Vi ringer dig også gerne op, hvis du foretrækker det.

Fægtetræning (benarbejde) for uge fægtere.

Pia laver benarbejde med B&U-holdet tidligere dette efterår.

Fægtere træner udendørs.

Da vi sidst på foråret fik mulighed for at mødes igen efter nedlukningen, kunne det kun til at begynde med kun være udendørs. Men det stillede Pia også op til!