Usædvanligt talstærkt til seniorstævne

2019-03-10

Ved seniordelen af Condis Kårdecup stævnet i Hellerup d.10/3 2019 var Albertslund Fægteklub (ALF) repræsenteret ved hele tre fægtere: Bettina Jensen, Maria Dimaki og Peter Zacho. Det var ikke kun ALF der var velrepræsenteret, i alt var der 37 fægtere til start, hvilket må betragtes som ganske pænt.

Der blev fægtet i fem puljer, hvoraf de to overvejende var for damer. ALFs Bettina og Maria fægtede i begge runder i hver deres pulje, og i begge puljer og begge runder mødte ALF'erne hård modstand. Flere af de andre deltagere var kadetter i topform, så der var langt mellem sejrene, som dog indfandt sig fra tid til anden. Bettina vandt således tre af sine tolv kampe, og fik hevet point hjem i dem alle. Maria vandt to af sine tolv kampe, og havde især en hård første runde uden sejre, og med et par bitre 0:5 nederlag. Heldigvis var en af sejrene i anden runde 5:2 over en modstander fra Frederiksberg Slots Fægteklub, som i første runde havde tilføjet hende et af 0:5 nederlagene. I alt rakte dagens indsats til en samlet 34.-plads til Bettina, og en 36.-plads til Maria.

Peter Zacho kom rigtigt godt fra start i sin første runde, hvor han vandt fem af sine seks kampe. Desværre var han nødt til at udgå med skade. Drønærgeligt, det havde været spændende at se hvad en runde to kunne have ført med sig.

I lighed med B&U-delen af stævnet som var blevet afviklet tidligere på dagen (og hvor ALF også var repræsenteret), var også seniordelen en god oplevelse, og fra ALF skal der lyde en tak til såvel arrangører som til de øvrige deltagere. Vi ses en anden god gang!

Senior dame kårdefægtere ved stævne.

Fra damernes puljer. ALFs Bettina ses i kamp mod Glostrups Møller Hansen. Længere væk er ALFs Maria i færd med at spænde sig af.

Senior herrer kårdefægtere ved stævne.

Fra herrernes puljer. ALFs Peter ses i midten, før han måtte udgå.