Masser af ALF'er i Hellerup

2018-03-04

Albertslund Fægteklub (ALF) var flot repræsenteret da anden afdeling af årets Condis Kårdecup stævneserie blev afviklet d. 3. marts 2018 med Hellerup Fægteklub som værter i deres egen, stemningsfulde fægtesal. ALF stillede med i alt seks fægtere: Én til voksenkonkurrencen, én til konkurrencen for kadetter (U17) og hele fire til konkurrencen for puslinge (U12) - heriblandt en stævnedebutant.

I voksenkonkurrencen var der i alt 30 fægtere med stor spredning på både alder og fægteerfaring. Fra ALF stillede Maria Dimaki op, og for hendes vedkommende var det kun andet stævne. I en runde med ni kampe lykkedes det hende at vinde tre af dem, et resultat som hun var ganske godt tilfreds med. Tilfredsheden blev ikke mindre da denne indsats efterfølgende viste sig at række til en 22.-plads.

I kadetkonkurrencen var deltagerne releativt få, men niveauet generelt højt, så ALFs Elias Zacho der kun for ganske nyligt er kommet tilbage til fægtepisten efter en skade måtte tage til takke med en 9.-plads.

Der var i alt 22 deltagere i U12-konkurrencen, og for alle fire ALF-puslinge blev det et godt stævne med ganske tilfredsstillende placeringer: Klubbens stævnedebutant Nimbus vandt nogle af sine kampe, og fik også hentet point i mange af dem han tabte, hvilket rakte til en plads nogle positioner over bunden. De tre stævnevante ALF-puslinge kunne også være godt tilfredse med deres placeringer: Samuel Zacho kom på en 8.-plads, Frej Ellebjerg på en 7.-plads og Johannes Andersson på en 4.-plads.

Fra ALFs side siger vi tak til arrangører og de øvrige deltagere for en god stævneoplevelse!

To U12-fægtere på kæmper mod hinanden.

ALFs Frej (forgrunden t.h.) på pisten i en kamp mod en fægter fra Dragør. I baggrunden ses ALFs formand Peter Zacho samt ALF'erne Samuel Zacho og Johannes Andersson. Puslingene var pga. deres store antal forvist til den kølige hal under fægtesalen.

To voksenfægtere poserer med stævneaktivitet i baggrunden.

ALFs Maria Dimaki (t.h.) var ved stævnet bl.a. i pulje med ALFs træner Pia Poulsen (t.v.). Her ligner de ikke rigtigt modstandere, som i kamp repræsenterer hver deres klub.