ALF'er hædret

2020-11-16

Albertslund Kommune hædrer hvert år lokale idrætsudøvere, som i det forudgående kalenderår har opnået bemærkelsesværdige resultater. I november 2020 forhindrede Corona-situationen, at udøverne kunne hædres ved et flot Albertslund Awards arrangement, sådan som det f.eks. var sket året før. Men de udøvere der skulle hædres, blev hædret alligevel: I Alberslund-Posten kunne man d. 15/11 2020 læse hvem de hædrede var, og først på listen fandt man Samuel Zacho og Johannes Andersson, der - fægtende for Albertslund Fægteklub - i marts 2019 var med til at vinde sølv i holdkonkurrencen på kårde for U12 drenge ved B&U DM i fægtning. I Johannes' tilfælde gjaldt hæderen også for et flot individuelt resultat, da han ved samme B&U DM ligeledes havde hjemtaget sølv i den individuelle kårdekonkurrence for U12 drenge.

Johannes er stadig aktiv fægter, og fik overrakt den fine hilsen fra kommunen ved klubbens mandagstræning d. 16/11. Vi ønsker både ham og Samuel samt de øvrige, hædrede idrætsudøvere i Albertslund tillykke med hæderen!

Fægter i fægteudstyr poserer med en kuvert.

Johannes blev kortvarigt afbrudt i træningen, for lige at posere med det modtagne brev fra kommunens idrætsråd, med lykønskning og gavekort til Musikteatret Albertslund.

Fægter i fægteudstyr poserer med lykønskningsbrev og noget der ligner et gavekort.

Holdkammerater blev muligvis indforskrevet til bag fotografen at hjælpe med at få dagens motiv til at smile.