Vores sølv-hold hædret!

2019-11-09

Der var lagt op til en festlig aften, da Albertslund Kommune fredag d. 8. november 2019 var værter for den årlige ungdoms- og idrætslederfest. Som en del af festlighederne uddeles priser, bl.a. til lokale idrætsudøvere der i sidste kalenderår udmærkede sig ved at hjemtage f.eks. mesterskaber.

Godt nok var der ikke nogen fra Albertslund Fægteklub (ALF) der i 2018 havde hjemtaget et decideret mesterskab (modsat året før, hvor det lykkedes!), men ved B&U DM i marts 2018 var det blevet til sølv for ALF i både holdkonkurrencen og i den individuelle konkurrence på kårde for U12 herrer (tilladt miks i hold). Vi havde fra klubbens side derfor indstillet de tre fægtere fra det rene Albertslund-hold, der med sølvmedaljen sørgede for et rigtig flot resultat. Holdets tre deltagere, Frej Ellebjerg, Samuel Zacho og Johannes Andersson, blev også på behørig vis hædret ved festen, sammen med kommunens øvrige, dygtige idrætsudøvere. Tillykke med det, drenge, det er fuldt fortjent!

Ved B&U DM i år lykkedes det i øvrigt Samuel og Johannes at gentage sølvpræstationen, denne gang dog som en del af et blandet hold hvor de øvrige deltagere sjovt nok var to af de tre modstandere fra finalen i 2018. Både Frej og sidenhen Samuel har valgt i hvert fald for en periode at lægge fægtesporten på hylden, mens Johannes ufortrødent fægter videre - både i Albertslund, og hos vores gode naboer i Taastrup Fægteklub.

Det var en dejlig aften med god mad, god stemning og god underholdning. Stor tak til alle kræfterne bag arrangementet, og på klubbens og fægternes vegne tak til Albertslund Kommune for hæderen!

Konfetti regner ned over en gruppe mennesker.

Alle aftenens prismodtagere poserede til et gruppebillede (med ALF'erne i forgrunden), og så blev konfettien affyret.

Tre drenge poserer foran væg med logo for Albertslund Awards, holdende en lille pakke hver.

ALF sølvholdet fra 2018 poserer efter at have modtaget deres priser.

Opdækning til festmåltid i idrætshal. Tre smilende drenge er klar.

De tre ALF'er ved fægteklubbens bord i den festdækkede hal.