Halvdelen af sølvhold var ALF'er

2019-03-17

Da der til B&U DM i fægtning blev afholdt holdkonkurrence på U12-kårde, var det ene hold med deltagelse fra Samuel Zacho og Johannes Andersson fra Albertslund Fægteklub (ALF). Med kun to DM-deltagere fra Albertslund var det ikke nok til et rent Albertslund-hold, så de unge herrer dannede hold med Oliver Wulff fra Taastrup Fægteklub samt Bob Berg fra Slagelse Fægteklub. Lad os kalde det SAT-holdet.

Første holdkamp var mod et andet blandet hold med deltagere fra Dragør, Hellerup og Varde. Hér vandt SAT-holdet overbevisende 45:27, og selvom der skulle arbejdes for sejren, så havde "vores" hold føringen hele kampen igennem.

Anden holdkamp var mod et hold bestående kun af fægtere fra Vordingborg, inkl. deltagelse af den nykårede mester og en bronzemedeljetager fra den individuelle U12-konkurrence, så det lå i kortene at der her ville blive tale om en hård kamp for SAT-holdet. Vordingborg havde da også føringen gennem det meste af kampen, men efter at SAT'erne var bagud med et par point, fik Samuel Zacho ved sin sidste tur på pisten udlignet til 35:35, til stor jubel for SAT-holdet og deres støtter. Desværre var denne sene udligning ikke nok til at inspirere til en sejr, og kampen endte 45:37 til Vordingborg, som dermed hjemtog guldmedalje i hold-konkurrencen (tillykke!), mens SAT-holdet måtte nøjes med velfortjent sølv.

Tak til alle fægtere og arrangører for en god konkurrence, og selvfølgelig en særlig tak her fra ALF til impromptu holdkammeraterne fra Taastrup og Slagelse!

U12 Kårdefægtere i færd med holdkamp. Der sættes touche.

Fra første holdkamp. ALFs Samuel er på, og øger her holdets føring til 33:25.

Sejrspodie efter holdkonkurrence.

Sejrspodiet efter holdkampen: På andenpladsen ses de to ALF'er i lyseblå t-shirts, sammen med holdkammeraterne fra Taastrup og Slagelse. På tredjepladsen måtte fægteren fra Varde modtage medaljer for holdkammerater der var taget hjem.