Kontingent

Du vil som regel have mulighed for at træne et par gange før medlemskab i klubben er påkrævet. Kontigentet er på DKK 600 per halvår for alle fægtere, uanset alder. Man kan også være passivt medlem af klubben, hvilket koster DKK 100 per år.

Man betaler kontigent fra den første måned efter indmeldselsesdato på Albertslund Fægteklubs Nemkontonr. i Arbejdernes Landsbank, Kontonr: 5326 0246695.

Bemærk at klubben på vegne af økonomisk trængte medlemmer kan søge om støtte til bl.a. kontingent i kommunens "Albertslund deltager - pulje for socialt udsatte". Skriv til tilmelding@albertslundfaegteklub.dk hvis det er noget vi skal kigge på.

Kårdefægter iført fægteudstyr

Udstyr

Du behøver ikke at investere i nyt udstyr fra første dag. Vi har en del tøj og udstyr i både børne og voksenstørrelser, som du kan låne. Du må dog regne med at skulle købe dit eget udstyr over tid. Du skal bruge både jakke, bukser, maske, kårde, handske og ledning. Det er derfor en god idé at købe noget af udstyret brugt.

Klubudstyr som ødelægges mens du har det til låns (brug under træning eller ved stævne) skal generelt erstattes. Bestyrelsen fastsætter satser herfor, og de offentliggøres her. På bestyrelsesmødet 10/1 2018 besluttedes at knækkede klinger ikke skal erstattes, såfremt der er tale om hændeligt uheld under almindelig/reglementeret brug af våben. Såfremt klinge knækker i forbindelse med ureglementeret brug, herunder decideret misbrug eller hærværk, skal der betales kr. 200 pr. ødelagt/knækket klinge.

Informationskanaler

Information vedr. klubbens aktiviteter, tidsfrister til tilmelding til stævner, tilbud om sammenkørsel og lignende sendes via klubbens gruppeside på facebook. Gruppen er offentlig, men du skal være medlem for at kommentere og skrive indslag. Bestyrelsen og træner godkender nye medlemmer.

Gruppen skal ikke forveksles med vores facebook-side, som er mere rettet mod et eksternt publikum.

[Skift til mobil-udgave]