To fægtere i træningskamp, mens en tredje dømmer ved sidelinien.

Hvad enten du er barn (fra cirka 7 år), ung eller voksen: Hvis du har mod på at prøve kårdefægtning, så er du meget velkommen til at dukke op til træningen og se, om det er noget for dig! Medlemskab kan vi snakke om hvis du finder ud af, at du gerne vil fortsætte.

Fægtning er en sport der udfordrer både krop og hjerne - koncentration og hurtighed er vigtigt. Det er således god fysisk og mental træning, og hvis man trives mere med 1-mod-1 konkurrence end med holdsport, så er det også ret sjovt:

Ses vi? Det håber vi!

Til nye B&U-fægtere og deres forældre:

Vi er altid glade for nye fægtere og vil gerne gøre vores bedste for at gøre jeres første fægteoplevelse til en god en. Aftal derfor jeres første prøvetime med vores træner (traener@albertslundfaegteklub.dk), så vi er sikre på, at det bliver en dag hvor det er vores faste træner, der har træningen og at der også er en hjælpetræner til stede.

I starten ser vi gerne, at en forælder til de yngste børn er tilstede ved træningen, så I kan hjælpe jeres barn med det praktiske omkring fægteudstyret og også til at holde kampgejsten oppe! Fægtetræning er et udviklingstilbud til jeres barn, og vi er interesserede i et godt samarbejde, som I også i et vist omfang engagerer jer i.


[Skift til mobil-udgave]