God stævne-debut for U13-fægter

2021-11-28

Bl.a. på grund af Corona-udfordringerne var det efterhånden ved at være lang tid siden, at Albertslund Fægteklub (ALF) sidst havde haft fornøjelsen af at sende en ny og uprøvet fægter til sit første stævne. Men lørdag d. 27/11 2021 var det endelig tid igen, da ALFs Mathias Libergren Olsen deltog i sit første stævne. Det var sjette (planlagte) og sidste afdeling af årets Condis Kårdecup, som fandt sted i Hvissingehallen med Glostrup Fægteklub som værter. Egentlig var det meningen at Mathias skulle have haft selskab af en af ALFs meget stævnevante fægtere, men denne var desværre blevet syg, og Mathias var således ene om på dagen at repræsentere ALF.

Mathias deltog i aldersklassen U13, hvor der ud over ham var 12 andre fægtere. Der fægtedes to puljerunder, og selvom Mathias som relativt ny fægter selvfølgelig ikke var feltets stærkeste, så lykkedes det ham at hente ikke bare point med endda kampsejre i begge puljerunder. Stort tillykke til Mathias med den flotte præstation, som vi kan forstå at han også selv er tilfreds med. Vi håber oplevelsen har givet "blod på tanden" til mere konkurrencedeltagelse.

Tak til dagens øvrige fægtere, og tak til værterne for en - som altid - festlig afslutning på årets Condis Kårdecup stævneserie!

Om Condis Kårdecup

(klik her for åbne faktabox)

Fægtning.

Albertslunds Mathias (med ryggen til) på pisten ved sit første stævne.

Unge fægtere poserer efter endt stævne.

Alle B&U-fægterne ved stævnets slutning. Længst til højre ses stævneleder Dan Bjergvang.