Albertslundfægter hædret

2018-11-10

Da Albertslund fredag d. 9. november 2018 holdt sin årlige fest for idræts- og ungdomsledere i kommunen, var det også - endelig - blevet tid til at hædre lokale idrætsudøveres indsats i 2017. Det var noget vi i Albertslund Fægteklub (ALF) havde glædet os særligt til, da det jo var vores fægter, Johannes Andersson, som helt tilbage i marts 2017 vandt B&U Danmarksmesterskabet i U10 kårdefægtning - og det havde vi fra klubbens side selvfølgelig indstillet ham til hædring for.

Fra arrangørernes side var man heldigvis også enig i, at der var tale om et anerkendelsesværdigt resultat, og Johannes var den første - og yngste - der blev kaldt op på scenen for at modtage gave, håndtryk og et par hædrende ord fra formanden for Idrætsudvalget, Jørn Jensby (S). Efter Johannes fulgte en lang række af andre lokale idrætsudøvere, som også havde excelleret inden for deres respektive sportsgrene i 2017 - bl.a. svømmere og taekwondo-udøvere. Tillykke til jer alle!

Johannes var ved den fornemme fest i selskab med ALFs formand, Peter Zacho, og med sin far, Lars L. Andersson, der også er medlem af ALFs bestyrelse. Alle tre lod sig - i lighed med resten af salen - imponere af det underholdningsindslag som efterfulgte prisuddelingerne, nemlig Henrik Svanekiær, der i et forrygende show fik efterladt tilskuerne med en del ubesvarede "Hvordan gjorde han lige det?"-spørgsmål.

Vi siger tak for at vi måtte være med til festen, og tak for hæderen til vor dygtige fægter!

Hædring.

Johannes på scenen med Jørn Jensby for at modtage hædersgave.

Festpyntet indgangsparti.

Allerede ved ankomst til Albertslund Stadion fornemmede man dagens særlige feststemning. Den røde løber er rullet ud.