Gang-i-Byen med ALF'er

2018-09-08

Tre af fægterne fra voksenholdet hos Albertslund Fægteklub (ALF) var trukket i fuldt udstyr, da Albertslunds årlige Gang-i-Byen arrangement d. 8. september 2018 fandt sted. Her opsætter byens foreninger små stande i Albertslund Centrum, og interesserede får vist eller fortalt om de enkelte foreningers tilbud. Ved vidende om at alt for mange i Albertslund endnu ikke er bekendt med fægteklubbens eksistens, og især med dens tilbud til voksne, havde Britta Hockerup Ambelas, Dorte Thelander Motzfeldt og Mette Thelander Bostrøm samlet handsken op og påtaget sig denne dag at repræsentere ALF.

Der blev omdelt masser af flyers, og talt med masser af forbipasserende om klubbens tilbud til både børn og voksne. For at skabe opmærksomhed om deres tilstedeværelse var det ikke helt nok for fægterne at "talk the talk" (have fægtetøj på og våben med), de måtte også ty til at "walk the walk" (kaste sig ud i noget fægtning med hinanden). Det sidste fik hurtigt forbipasserende til at standse og kigge på, og flere flyers blev uddelt. Det var vel også helt på sin plads med lidt fægtning på offentligt sted netop denne dag, da 8/9 2018 faktisk var World Fencing Day.

Nu venter vi spændt på at se en masse nye, der indenfor den nærmeste fremtid beslutter sig for at de da også vil prøve at fægte! Er du en af dem? Læs mere om at starte som ny i ALF hér.

To sportsfægtere synes at duellere under åben himmel, midt i et indkøbscenter.

Dorte (t.v.) og Mette i let duel foran klubbens stand, hvilket straks fik folk til at stoppe op og kigge.

Tre personer i varierende grad iført udstyr til sportsfægtning med kårde.

Her ses (fra venstre) Mette (med vores spritnye klub-t-shirt sponsoreret af HRH Totalentreprise), samt Britta og Dorte med fægtejakker og våben.