Sommer-tour på SFO'er

2017-06-27

I Albertslund Fægteklub (ALF) elsker vi fægtning - og vi vil meget gerne have lov at vise andre, hvad det egentlig vil sige at fægte. Vi er derfor glade for at stille op når muligheden byder sig for at lade ikke-fægtere forsøge sig. Denne sommer er vi blevet inviteret af flere af Albertslunds SFO'er til at lade børnene dér prøve fægtning:

Så hvis du kender nogle børn der går på en af disse SFO'er og kan være der samme dag som os, så mind dem gerne om muligheden for at prøve fægtning!

Vi tager det helt ufarlige plastic-fægteudstyr med, som vi låner af Dansk Fægte-Forbund. Med kyndig instruktion giver det en både sjov og realistisk fornemmelse af, hvad sportsfægtning handler om - og på SFO'en kan man jo let prøve kræfter med kammeraterne. Forhåbentlig får vi formidlet billedet af en sport hvor både styrke, hurtighed og koncentration på sjov vis sættes på prøve, og som måske er et bud på sporten for dem der godt kan lide at konkurrere, men måske ikke trives med de store hold der findes i mange af de mest udbredte sportsgrene.

Hvis man efter vores besøg får appetit på mere (eller hvis man er så uheldig ikke at gå på en af de SFO'er vi her til sommer besøger), så kan man evt. kigge forbi til en af vores B&U mandagstræninger efter sommerferien, første gang d. 14/8.

Børn i færd med at blive instrueret i hvordan man fægter.

Ved Børnefestugen i Albertslund i 2015 blev DFFs plastikudstyr også luftet! (foto: Martin Wiuff, Dansk Fægte-Forbund)