Prøv fægtning i vinterferien 2020

Uge 8 er vinterferie i Albertslund. Om mandagen, d. 17/2, kan du gratis få en anderledes oplevelse ved at lægge vejen forbi Albertslund Fægteklub. I løbet af dagen har vi nemlig en række arrangementer, hvor vi glæder os til at introducere jer til fægtesporten!

Det finder sted i Tumlesalen (den lille idrætshal) på Herstedvester Skole. Mød op iført idrætsegnet tøj, herunder lange træningsbukser, og medbring indendørs træningssko samt vandflaske. Fægteudstyr låner du af fægteklubben.

Drop-in "familiefægtning" for børn 7-9 år med forælder
Ankomst mellem 10:30 og 11:30, seneste slut 12:00.
Kig ind og få en hurtig intro til hvad sportsfægtning med kårde går ud på. I prøver at fægte med hinanden, mens vi vejleder jer om hvordan. Hvis der er mange der vælger at kigge ind samtidig, kan I også prøve at fægte med andre end dem I ankom sammen med - f.eks. nogle tættere på egen alder.
Én times prøvetræning med introduktion til fægtning - for børn 10-12 år
12:30 - 13:30 [maks. deltagerantal: 12]
Efter en ultrahurtig opvarmning øver vi, hvordan man skal bevæge sig når man fægter, og hvordan man bruger kården. Så fortæller vi hurtigt om reglerne, og derefter kaster vi os ud i at prøve nogle kampe mod hinanden.
Én times prøvetræning med introduktion til fægtning - for unge 13-15 år
13:45 - 14:45 [maks. deltagerantal: 12]
Efter en ultrahurtig opvarmning øver vi, hvordan man skal bevæge sig når man fægter, og hvordan man bruger kården. Så fortæller vi hurtigt om reglerne, og derefter kaster vi os ud i at prøve nogle kampe mod hinanden.

For alle arrangementer gælder, at tilmelding ikke er påkrævet, men ved stort fremmøde kan vi blive nødsaget til at afvise interesserede. Vi forbeholder os endvidere ret til at udvise fremmødte, der under afvikling af arrangementerne ikke følger vores anvisninger.

Hvis du gerne vil prøve fægtning men ikke lige fandt et arrangement blandt ovennævnte som passede til dig, så husk at ved langt de fleste af vores normale træninger mandag eftermiddag (børn) og aften (voksne) byder vi efter aftale gerne en interesseret ny velkommen til en uforpligtende prøvetræning.

Evt. spørgsmål om ovennævnte arrangementer kan du emaile til pr@albertslundfaegteklub.dk.

[Skift til mobil-udgave]