Er DU vores nye fægtetræner?

2021-09-08

Er du vores nye fægtertræner? Eller måske én af dem? I Albertslund Fægteklub (ALF) er vi igen på udkig efter nogen, der kan forestå vores ugentlige fægtetræninger mandage kl.17-21.

ALF er en lille fægteklub, grundlagt i 2014, hvor vi fokuserer på kårdefægtning. De fire timers træning er fordelt mellem et B&U-hold og et voksenhold. De fleste af vores medlemmer fægter "for sjov", nogle få er mere ambitiøse. Vi træner i idrætshallerne på Herstedvester Skole.

Ideelt vil vi gerne have en træner med mod på fast i en længere periode at arbejde på at udvikle vores fægtere. Vi hører dog også gerne fra personer med interesse i lejlighedsvis at fungere som gæstetræner.

Vi forestiller os, at du selv har erfaring som aktiv sportsfægter, og at du har lyst til at lære fra dig på det niveau hvor vores fægtere er. Måske har du endda uddannelse eller tidligere erfaring som fægtetræner. Såfremt du tilknyttes klubben, vil vi skulle indhente en børneattest på dig.

Lad os høre fra dig, hvis du er interesseret i dialog om et muligt samarbejde mellem dig og ALF. Kontakt medlem af bestyrelsen Maria Dimaki via email til indkoeb@albertslundfaegteklub.dk.

Træningskamp på fægtehold.

ALFs afgående træner, Magnus (t.v.), trak gerne selv i fægteudstyret - her i en træningskamp mod en af fægterne på voksenholdet.

Træning i fægteklub.

Tidligere træner i ALF, Pia, havde et godt blik for detaljerne på B&U-holdet.