Endelig til stævne igen!

2020-09-05

Lørdag d. 5/9 var det for flere sjællandske kårdefægtere endelig slut på den stævnepause, som Corona-nedlukningen tilbage i marts indledte. Fægteklubben Trekanten Vordingborg var nemlig værter for 4. afdeling af årets Condis Kårdecup, og med fra Albertslund Fægteklub (ALF) var fire stævnevante fægtere.

I U14-konkurrencen deltog fra ALF Casper Brown og Johannes Andersson. De fægtede hver syv kampe, i begge runder i hver deres pulje, og vandt hver fire af deres syv kampe. Johannes var i begge runder oppe imod værtsklubbens regerende U14 danmarksmester, og efter et nederlag i første kamp, fik han en flot 5:3 revanche i anden runde. Blandt dagens U14-fægtere rakte anstrengelserne til en placering som nr. 5 for Johannes' vedkommende, og en flot fjerdeplads til Casper - tillykke!

Også i seniorkonkurrencen var der to ALF'er med: Maria Dimaki og Peter Zacho. Her lykkedes det Peter at hive nogle flotte sejre hjem, som også rakte til en fjerdeplads (tillykke!) blandt de fremmødte seniorer. Maria endte som nr. 12.

Det var dejligt for fægterne atter at være til stævne, så stor tak til arrangørerne for at få det afholdt på trods af alle de ekstra ting der med gældende Corona-restriktioner skal tages højde for.

Om Condis Kårdecup

(klik her for åbne faktabox)

Fire fægtere (uden fægteudstyr) poserer smilende for gruppebillede.

De fire ALF'er fotograferet sammen i pausen mellem B&U- og seniordelen af stævnet. Fra venstre: Casper, Peter, Johannes og Maria.

Unge fægtere flokkes for at høre, hvad stævneledelsen fortæller forud for start på dagens konkurrencer.

Velkomst ved B&U-delen af stævnet.

U14 kårdefægter sætter touche.

Johannes sætter det afgørende touche under en af sine kampe.