ALF'er fra yngste til ældste stævnekategori - 1.-plads i én kategori

2018-01-06

Der var masser af fægtere fra Albertslund Fægteklub (ALF) tilstede, da Vipperødhallen med Fægteklubben Flêche som værter lørdag d. 6/1 var ramme om 2018’s første afdeling af Condis Kårdecup Kids og Condis Kårdecup Seniorer, de nye navne for de østdanske cup stævneserier på kårde.

I konkurrencen for U10-fægtere var de i alt ni deltagere, og ALF var repræsenteret ved Linus Isaksen. Med en angrebslysten stil fik han vundet cirka en tredjedel af sine kampe, hvilket rakte til en samlet 8.-plads.

Blandt de sytten fremmødte U12-fægtere, var der hele tre ALF’er: Samuel Zacho, Frej Ellebjerg og Johannes Andersson. Samuel og Frej fægtede begge godt, men måtte konstatere at mange af modstandernes dagsform var bedre. De sluttede på hhv. en 16.-plads og en 13.-plads, sidstnævnte vel at mærke efter sejr i halvdelen af kampene. Johannes var i ingen af de to runder i pulje med klubkammeraterne, men han var i hopla, vandt alle sine 10 kampe og sluttede på en førsteplads.

I konkurrencerne for seniorer er det lang tid siden at ALF har været repræsenteret, men denne lørdag trak fægte-mor og gennem det sidste års tid hobbyfægter i ALF, Maria Dimaki, i fægteudstyret til sin stævnedebut. Der var i alt 40 deltagere i seniorernes konkurrence, og de fægtede én runde i tre cirka lige store puljer, inddelt efter niveau. Maria fortæller, at hendes beskedne ambition forud for stævnet blot var at få et tocifret antal point, og at hun altså ikke nødvendigvis forventede bedre placering end en sidsteplads. Imidlertid kunne hun med sit pointtal på 37 og to vundne kampe ud af tolv konstatere, at hun endte på en samlet 37.-plads. Ikke dårligt! Hun fortæller da også, at denne hendes første stævneoplevelse var en god en, og at hun håber at kunne finde tiden til at prøve igen. Fra klubbens side kan vi kun bifalde denne indstilling, og så i øvrigt sige tak til alle involverede i afviklingen af det glimrende stævne!

Puslinge-fægtere tørner sammen på pisten.

ALF's U12-fægter Samuel (t.h.) går til den. Foto: hdi

To fægteminiorer kæmper...

Vores U10-fægter Linus (t.v.) er her oppe mod en noget større modstander. Foto: hdi