Fine gaver og gode resultater til ALF'er

2017-11-04

Fire af Albertslund Fægteklub's (ALFs) B&U-fægtere var lørdag d. 4/11 taget til Vipperød udenfor Holbæk, for at deltage i sjette og sidste afdeling af MM Vision Cup stævneserien for 2017: Én minior (U10), og tre puslinge (U12). Som altid var dette afslutningsstævne særligt velbesøgt med den deraf følgende på en gang intense og festlige stemning.

Miniorerne var i hver af de to runder delt i to puljer, og mens det for ALFs Linus Domino Isaksen kun var andet stævne, var mange af hans modstandere mere rutinerede. Dette forhindrede ham dog ikke i at vinde to af sine i alt otte kampe, og han fik også flere point ind i nogle af de kampe der samlet set ikke gik hans vej. Alt i alt en fin indsats fra en af de yngre ALFer.

Hos puslingene, som var nok til at de var delt i tre puljer, stillede ALF med de rutinerede stævnedeltagere Victor Storm Lind, Frej Ellebjerg og Johannes Andersson. Victor vandt 4 ud af 10 kampe, Frej vandt 5 ud af 9 kampe og Johannes vandt 6 ud af 8 kampe. Særligt positivt var bl.a. Frejs sejre over og kun knebne nederlag til ellers vanskelige modstandere.

Der var således blandt ALF'erne god grund til tilfredshed, da alle deltagerne ved afslutningen af stævnet efter tur (baseret på samlet pointtal hen over året) stillede op i køen til det store præmiebord, og efterfølgende fik taget et gruppebillede. En stor tak herfra til arrangørerne, herunder den lokale fægteklub, og til sponsorerne hos MM Vision for det flotte arrangement. I særdeleshed opbakning herfra til det bifald for Dan Bjergvang, som DFFs formand Jan Sylvest inviterede til.

To U12-fægtere på pisten ved fægtestævne.

Frej (t.v.) på pisten mod en modstander fra Taastrup Fægteklub. Foto: hdi

To U10-fægtere på pisten ved fægtestævne.

Linus (t.h.) er her oppe mod en noget større modstander. Foto: hdi

Gruppebillede af en masse glade B&U-fægtere.

Alle de glade stævnedeltagere stillede op til gruppebillede.