Masser af ALF'er til stævne

2017-10-07

Der blev vidst nærmest sat rekord for deltagelse fra Albertslund Fægteklub (ALF), da hele syv af klubbens B&U-fægtere lørdag d. 7. oktober 2017 havde taget turen til Gilleleje, hvor den lokale fægteklub var værter for femte og næstsidste afdeling af MM Vision Cup, den øst-danske cup-stævneserie for B&U kårdefægtere. Det var ikke mindst opmuntrende at se et par nye ansigter i ALF-flokken, idet to af de mange U10-fægtere der efter sommerferien startede i klubben allerede havde mod på at stille op til deres første stævne. I alt stillede ni fægtere op i U10-kategorien, og de nye ALF'er Damian Nielsen og Linus Domino Isaksen skulle bl.a. kæmpe mod rutinerede konkurrenter fra Rødovre Fægteklub. Linus sluttede på en 3.-plads blandt de ni, mens Damian endte på en 5.-plads. Især i deres anden puljerunde viste begge de nye ALF'er gode takter og vandt hver 3 af 4 kampe - et flot resultat for vores to stævnedebutanter!

I U12-kategorien var der i alt fjorten fremmødte, og fire af dem var vores rutinerede fægtere Frej Ellebjerg, Johannes Andersson, Samuel Zacho og Victor Storm Lind. Blandt de andre var der nye men også adskillige rutinerede fægtere. I første puljerunde var især Victor og Johannes i hopla i hver deres af to puljer: Victor vandt 5 af 6 kampe, og Johannes vandt alle sine 6. Også Frej var godt tilfreds med bl.a. at kunne notere sig en 5:4 sejr over en vanskelig modstander. I anden puljerunde var dampen gået lidt af dem, men samlet kunne ALF's U12-fægtere notere sig for en 2.-plads (Johannes), en 4.-plads (Victor), en 9.-plads (Frej) og en 12.-plads (Samuel).

I U14-kategorien var ALF ikke repræsenteret, men i U17 fægtede Elias Zacho. Han var oppe mod 14 modstandere, flere af dem aldeles rutinerede og meget seriøse omkring deres fægtning. I de to puljerunder lykkedes det ham at vinde 2 ud af 6 hhv. 3 ud af 6 kampe, og det rakte alt i alt til en 10.-plads, som forekommer at være aldeles tilfredsstillende i lyset af konkurrenterne. Denne lørdag var således en rigtigt god dag for ALF, og vi siger tak til alle andre deltagende fægtere og til arrangørerne for et dejligt stævne!

Fægtestævne i Gillelejehallen. Fægtere i U12-kategorien.

Flere af ALF-puslingene i aktion: T.v. er de to ALF'er Frej og Johannes i færd med en kamp, og til højre for dem kæmper Victor mod en modstander fra en anden klub.

Fægtestævne i Gillelejehallen. Fægtere i U10-kategorien.

I forgrunden t.h. ses vores nye U10-fægter Damian, og længere tilbage ses vores anden nye U10-fægter Linus.