ALF på podiet i Birkerød

2017-09-17

Ved sæsonens første B&U ranglistestævne, Rudersdal Open, der blev afholdt i Birkerød d. 16.-17. september 2017 med Rudersdal Fægteklub som værter, deltog fra Albertslund Fægteklub (ALF) vores stævnevante fægter Johannes Andersson i kårdekonkurrencen for U12. Selvom flere af dagens modstandere var gamle kendinge fra sidste sæsons U10-konkurrencer, så var der også nogle for ALF'en nye ansigter, som allerede i sidste sæson konkurrerede i U12.

I begge puljerunder led Johannes kun nederlag til én modstander, en fægter fra Flêche i Holbæk som ALF'en også tidligere har haft svært ved at vinde over. Derfor var nerverne også på højkant da det var netop denne modstander som Johannes skulle kæmpe mod i en semifinale. Heldigvis lykkedes det at disponere kræfterne rigtigt og at holde hovedet koldt undervejs, så semifinalen sluttede 15:7 til Albertslunderen. Heldet fulgte desværre ikke med til finalen, hvor modstanderen var en af de gamle kendinge fra Taastrup Fægteklub. Hér måtte Johannes se sig slået 12:15, men han fik så sølvmedalje med hjem.

Med sig hjem fik han også medalje og gavekort til Sportmaster fra Dansk Fægte-Forbund for ved udgangen af sæsonen 2016/17 at have ligget øverst på ranglisten for U10 kårdefægtere. Stor tak til arrangører og deltagere for et godt stævne!

To U12-fægtere på pisten.

Johannes (forgrunden til venstre) i en puljekamp mod en fægter fra værtsklubben.

U12 fægtere på sejrspodie.

Sejrspodiet, med ALF's Johannes på andenpladsen længst til venstre.