Midterplaceringer til ALF'er i Vordingborg

2017-09-02

Det var en god dag for Albertslund Fægteklub's (ALF) Elias Zacho, som ved MM Vision Cup stævnet i Vordingborg d. 2/9 2017 for første gang fægtede i sin nye alderskategori, kadetterne (U17). I første runde vandt han 5 ud af 6 kampe, og var således den bedste i sin pulje. Heldet fortsatte imidlertid ikke i anden runde, hvor han trods point mod alle måtte se sig slået af væsentligt mere rutinerede modstandere, bl.a. nogle på bruttolandsholdet. Samlet endte han dog på en flot 8.-plads blandt de 19 deltagende kårde-kadetter.

For de fire øvrige deltagende ALF'er var stævnet også premiere på en ny alderskategori, idet de er rykket op fra miniorer (U10) til puslinge (U12). ALF'ernes bedste resultat blev her en 8.-plads blandt de 13 deltagende puslinge. Denne gik til Johannes Andersson, som i sidste sæson ellers var helt dominerende i sin gamle kategori.

Fra ALFs side håber vi på, at alle vores fægtere har fået en masse god læring med hjem fra dagens udmærkede stævne, og at disse kan medvirke til i løbet af sæsonen gradvist at forbedre de sportslige resultater.

To kadet-fægtere fægtere mod hinanden.

ALF's Elias Zacho på fægtepisten i første runde, mens det meste gik hans vej.

To puslinge-fægtere mod hinanden.

En af ALF's U12-fægtere, Frej Ellebjerg, på pisten.

Gruppefoto af fægtere ved stævneafslutning.

Ved stævnets afslutning linede de enkelte aldersgrupper op til fotografering. Her ses kadetterne, med ALF's Elias forrest til højre.