ALF'er kæmper bravt - opnår tredjeplads ved stævne

2017-04-01

Fire stævnevante U10-fægtere fra Albertslund Fægteklub havde lørdag den 1. april - den drilske dato til trods - valgt at tage til 3. afdeling af MM Vision Cup stævneserien. Dagens stævne fandt sted i Kalundborg, hvor fægteklubben dér således fik lejlighed til at vise deres flotte nye lokaler frem for alle gæsterne.

Dagens positive overraskelse blev leveret af den af de fire ALF'er der har dyrket fægtesporten i kortest tid, Victor Stom Lind. Han blev den af de fire som vandt den største andel af sine kampe med 9 sejre ud af 12 mulige, hvilket rakte til en tredjeplads blandt de i alt fjorten U10-fægtere. Stort tillykke til Victor med det flotte resultat!

Frej Ellebjerg kom på en sjetteplads, hvilket også er en fortsættelse af den gode udvikling som han gennem det sidste år har været igennem.

Den kun 14 dage tidligere nykårede danmarksmester blandt U10-kårdefægternes drenge, Johannes Andersson, havde til gengæld svært ved at finde formen. Det blev til nogle sejre, men også væsentligt flere nederlag end han i sæsonen ellers har været vant til. Dagens samlede resultat blev for hans vedkommende en ottendeplads, mens Samuel Zacho kom ind på en tiendeplads.

To unge fægtere er klar til at starte kampen.

ALFs U10-fægter Victor (til venstre) mod Mads fra værtsklubben Kalundborg

Unge fægtere poserer for gruppebillede ved stævne.

Gruppefoto af alle fremmødte B&U fægtere i Kalundborg til årets tredje MM Vision Cup stævne