ALF'er skal kæmpe om Danmarksmesterskaber

2017-03-16

Fem af Albertslund Fægteklubs B&U fægtere - en i dreng/pige kategorien (U14) og fire miniorer (U10) - er tilmeldt B&U Danmarksmesterskaberne i fægtning, som finder sted nu på lørdag d. 18. marts 2017. Mesterskabsstævnet afvikles i Birkerød Idrætscenter med Rudersdal Fægteklub og Dansk Fægte-Forbund som arrangører.

Alle fem ALF-fægtere stiller op i den individuelle konkurrence på kårde for deres aldersklasse og køn. Med fire miniorer virker det også sandsynligt, at et rent ALF-hold vil kunne repræsentere klubben i holdkonkurrencen for kårde-miniorer, mens den enlige ALF U14-fægter på stævnedagen forhåbentlig kan danne hold med fægtere fra andre klubber.

Selvom konkurrencen ventes at være hård i begge kategorier, er både klubbens træner Mads Eriksen og formand Peter Zacho fortrøstningsfulde med hensyn til at få et godt udbytte af dagen - om ikke andet, så i hvert fald masser af ekstra erfaring til de unge fægtere.

Hvis du i løbet af stævnedagen lørdag vil vide mere om hvordan det går, så følg med i tweets fra fægteklubben (kan også ses på forsiden af klubbens hjemmeside). Efter stævnet vil en opsummerende nyhed blive offentliggjort med link postet på klubbens Facebook-side.

Unge fægtere på pisten ved B&U DM 2016

Billede fra sidste års B&U DM

Unge fægtere på pisten i Birkerød Idrætscenter

Billede fra Rudersdal Open 2016, som foregik i Birkerød Idrætscenter der i weekenden danner rammen om B&U DM