ALF'er fylder godt ved stævne

2017-03-05

Fem Albertslund-fægtere tog søndag d. 5/3 turen til Hellerup, hvor fægteklubben dér var vært for 2. afdeling af MM Vision Cup, den østdanske B&U cup-stævneserie. Elias Zacho stillede op i sin aldersklasse, dreng/pige, hvor i alt 17 fægtere var mødt frem. De øvrige fire fremmødte ALF'er var alle i aldersklassen for miniorer (U10), og udgjorde således en overbevisende fjerdedel af de i alt 16 fremmødte i denne aldersklasse.

Elias vandt halvdelen af sine 10 kampe, hvilket var nok til en placering i den bedste halvdel, nr. 8 ud af 17 i dreng/pige-kategorien. Blandt miniorerne var bedste resultat en tredjeplads til Johannes Andersson som i lighed med første- og andenpladserne tegnede sig for 8 sejre ud af 9 kampe, men desværre havde formået at hive lidt færre point hjem i løbet af disse kampe end bl.a. Oliver Rasmussen fra naboklubben i Taastrup, som vi således kan ønske tillykke med den fine placering.

Alt i alt var det en god stævneoplevelse, og god opvarming forud for B&U Danmarksmesterskaberne senere på måneden.

Fægtning. I forggrunden to 9-årige i kamp, hvoraf den ene hopper fremad.

De to ALF-miniorer Victor og Johannes i færd med en opvarmningskamp på fægtesalen i Hellerup Fægteklub, forud for stævnestart

Hvidklædte børne- og ungdomsfægtere stimler sammen om stævnekoordinator, som byder velkommen.

Dan Bjergvang byder alle fægterne velkommen til stævnet.